Consultanta de mediu-Servicii de mediu-Gestiunea deseurilor-Autorizatia de Mediu

Consultanta de mediu. Studii de mediu. Gestiunea deseurilor, expertul Manager de Mediu devine partenerul si reprezentatul dumneavoastra direct, in rezolvarea tuturor solicitarilor si problemelor, de mediu.

Echipa Managerdemediu.ro ofera consultanta de mediu prin asigurarea de servicii de mediu profesionale, consultanta analize de mediu si consultanta operativa de mediu si sprijina proiectele in procesul de autorizare de mediu pentru companiile din Romania. In momentul completarii unui audit de control privind starea mediului, compania dumneavoastra va avea un plan sustenabil de mediu pentru a-si solutiona cele mai urgente probleme de mediu.

Echipa noastra de experti de mediu, aduce ca si noutate in piata din Romania: pachetul Corporate de Consultanta de mediu, prin care punem la dispozitia companiei dumneavoastra un expert de mediu, capabil si adaptat arealului in care activati, in ideea asigurarii unor servicii de mediu, personalizate profilului de impact de mediu.

Evaluam impactul de mediu si definim principalele linii de impact prin asigurarea unor servicii de mediu profesionale

Consultanta de mediu si servicii de mediu personalizate in urma analizei si auditului de mediu

Personalizam serviciul de mediu necesar prin armonizarea serviciilor de mediu pe care le oferim si preluam responsabilitatea de mediu

Servicii integrate de consultanta de mediu

Suntem o echipa de profesionisti cu peste 10 ani de experienta in domeniul protectiei mediului, care ofera servicii integrate de mediu si consultanta de mediu, la nivel national. Misiunea echipei Manager de Mediu este aceea de a asigura un suport de legatura intre activitatile dezvoltate de catre sectorul de afaceri si reglementarile legislative in vigoare privind protectia mediului.

Resurse privind protectia mediului - managerdemediu.ro
Resurse privind protectia mediului

Pagina de resurse, de mediu, va ofera oportunitatea accesarii unor tool-uri de protectia mediului, frecvent utilizate de catre consultanții si experții de mediu pentru determinarea impactului si extragerea amprentei de CO2 pentru anumite activitati industriale cu impact asupra mediului. Protectia...

Legislatie - managerdemediu.ro
Legislatie

Pagina de legislatie de mediu va ofera posibilitatea accesarii celor mai noi legi din domeniul protectiei mediului si posibilitatea descarcarii lor. Legislatia de mediu, armonizeaza si sustine conexiunea directa dintre activitatile cu impact asupra mediului si reglementarile actuale de mediu,...

Consultanta de mediu. Studii de mediu. Gestiunea deseurilor. Raportari ambalaje. Raportari de mediu. Raportare de mediu. Indeplinire obligatii privind raportarile catre autoritatile de mediu, Preluarea responsabilitatii de mediu la nivel organizational, Raportare SIM, Raportare ambalaje AFM, Raportare deseuri ANPM, Raportari ambalaje si deseuri de ambalaje introduse in piata nationala la Administratia Fondului pentru Mediu, Audit financiar privind impactul ambalajelor.